Loading Events

« All Events

Clinevo eTMF – Live electronic Trial Master File System Training and Certification Program(For Experienced eTMF/Clinical Operations professionals)

July 17 @ 6:30 pm - 9:30 pm

This program enables eTMF specialists across the globe to get trained on the latest / advanced eTMF software in the market. The program focuses on Clinevo eTMF, one of the fastest-growing eTMF platforms and most preferred by many CROs / sponsors globally for their Clinical Trials. This is a free live training and certification program on the Clinevo eTMF.

By the end of this program, you will gain in-depth knowledge about the Clinevo eTMF platform and certification of participation from Clinevo Technologies.

Eligibility to enroll for the free live training and certification program: Minimum 2+ years of experience in the Clinical Research domain working with CROs/ Pharma. Register yourself using your official ID, which is mandatory.

Mode of Training: Online / Virtual

Event Timings: 
06:30 pm to 09:30 pm IST (3 hours)          

09:00 am to 12:00 pm EST (3 hours)

08:00 am to 11:00 am CST (3 hours)

Assessment:​ Online Assessment

Do you aspire to be a certified eTMF expert? Clinevo provides you with an opportunity.

To be a certified Clinevo eTMF Expert, follow the steps below:

Step 1: Register yourself for this free live training and certification program.

             CLICK HERE to register!

Step 2: Attend the 3 hours detailed platform training on 17 July, Saturday

Step 3: Post-training, you will receive an online assessment link to take up the assessment at your convenience. Once you clear the evaluation scoring above 85%, you will be certified as a Clinevo eTMF Expert.

Training Participation and Expert Certification will be sent to your respective email IDs.

Agenda:

S.No. Topic Time
1 Brief introduction of the trainers  09:00 – 09:05 am EST 
2 Overview of eTMF  09:05 – 09:15 am EST 
3 Clinevo eTMF Platform overview  09:15 – 09:30 am EST 
4 Creating Study, Country, Site structure as per DIA and non-DIA standards  09:30 – 10:00 am EST 
5 File plan and Milestone planning for tracking missing documents.  10:00 – 10:15 am EST 
6 Uploading and Working with Documents.  10:15 – 10:30 am EST 
7 Document-level options including Queries, Sticky notes, and Quality Checks.  10:30 – 10:45 am EST 
15 mins break
8 Workflow – Document life cycle with Review & Approval workflows with electronic signatures. 

11:00 – 11:15 am EST 

9 Additional Metadata Setup for meeting Study-specific requirements 

11:15 – 11:30 am EST

 

10 Quality Audits  11:30 – 11:45 am EST 
11 Dashboards and Reports  11:45 – 12:00 pm EST 
12 Q&A  12:00 – 12:15 pm EST

The Clinevo eTMF- free live training and certification program is a 3 hours webinar with LIVE training and presentation from the industry experts.

Register yourself, gain a wealth of new knowledge and get certified !

Details

Date:
July 17
Time:
6:30 pm - 9:30 pm